به گزارش قدس خراسان، محسن صیادی اظهار کرد: قیمتهای گوشتهای مرغ قطعه بندی به صورت «بشقابی» و برچسب دامپزشکی مشخص شده است، بر این اساس ران مرغ ۹۵۰ هزار ریال، سینه مرغ با استخوان یک میلیون و ۲۵۰ هزار ریال، شینسل مرغ یک میلیون و ۶۰۰ هزار ریال، پاچین مرغ ۹۵۰ هزار ریال و بال مرغ ۸۵۰ هزار ریال قیمت گذاری شده است.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد بیان کرد: قیمت گوشت مرغ کامل (کلیپسی) ۸۵۰ هزار ریال است و واحدهای صنفی مجاز به فروش گوشت مرغ قطعه بندی شده به صورت فله ای نیستند، در صورت مشاهده این مورد برای فرد متخلف پرونده تشکیل شده و به تعزیرات ارسال می شود.
وی گفت: در یک ماه گذشته ۶۸۰ مورد بازرسی از واحدهای فروش گوشت مرغ در سطح مشهد انجام گرفته که در این زمینه ۴۰ فقره فرم تخلف تنظیم شده است.
نظر شما